nieuws

Rabobank betreedt Duitse spaarmarkt

Archief

Rabobank gaat onder het merk RaboDirect online bankdiensten aanbieden aan Duitse spaarders. De coöperatieve bank ziet veel groeipotentie in de Duitse spaarmarkt, die zes maal zo groot is als de Nederlandse.

Rabobank betreedt Duitse spaarmarkt

Het productaanbod bestaat in eerste instantie uit termijndeposito's en spaarrekeningen waarvan klanten het tegoed dagelijks kunnen opnemen.  Rabobank is al sinds 1984 op zakelijk gebied actief in Duitsland, met name voor bedrijven in de agrarische sector en de levensmiddelenindustrie. RaboDirect is ook gevestigd in België, Polen, Ierland, Australië en Nieuw Zeeland.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.