nieuws

Oranjefans verzekerd voor EK-finale

Archief

Europeesche Verzekeringen introduceert een verzekering die de annuleringskosten dekt van vakantiegangers die liever thuis voor de buis zitten mocht het Nederlands elftal de finale van het EK voetbal halen.

Oranjefans verzekerd voor EK-finale

De verzekering is te sluiten in combinatie met een reguliere kort- of langlopende annuleringsverzekering van de Europeesche. Tot 26 juni, een dag voor de halve finales, kunnen voetballiefhebbers deze dekking sluiten tegen 1% van de reissom. Een finaleplaats van Oranje zes dagen later is dan een geldige reden om de vakantie af te breken of te annuleren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.