nieuws

NN vereenvoudigt aanvraagproces ORV

Archief

Nationale-Nederlanden heeft haar overlijdensrisicoverzekering (ORV) in een nieuw jasje gestoken. Het aanvraagproces is vereenvoudigd en volledig digitaal gemaakt. Ook heeft NN de keuringsgrens geschrapt.

Klanten kunnen voortaan online een gezondheidsvragenlijst invullen. De acceptatie van de ORV vindt volgens NN in bijna alle gevallen plaats op basis van deze vragenlijst. Tot slot zijn ook de polisvoorwaarden van het vernieuwde product begrijpelijker en overzichtelijker gemaakt, hetgeen door de verzekeraar in de praktijk is getest.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.