nieuws

Movir biedt gratis hulp na zwangerschap

Archief

Vrouwelijke verzekerden van arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir kunnen voortaan tot 12 maanden na de bevalling gratis gebruik maken van professionele begeleiding door Proud Mom. De verzekeraar voor zakelijke en medische professionals hoopt daarmee het risico op arbeidsongeschiktheid te verkleinen.

Movir biedt gratis hulp na zwangerschap

"Uit onze statistieken blijkt dat vrouwen na een zwangerschap meer risico lopen op arbeidsongeschiktheid", vertelt Movir-directeur Louis van Drunen. "Dit wordt voor een belangrijk deel veroorzaakt door zwangerschapsgerelateerde klachten en psychische klachten."
De verzekerden kunnen gebruik maken van het Work-life pakket van Proud Mom, een programma voor carrièremoeders dat is ontwikkeld in samenwerking met verschillende universiteiten. De werkende moeder wordt geholpen bij het vinden van een juiste balans tussen de werk- en thuissituatie door het opzetten van een persoonlijk programma en begeleiding van een personal trainer en voedingsadviseur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.