nieuws

Menzis ging met Zorgsparen niet over één nacht ijs

Archief

Vorig jaar ontwikkelde Menzis samen met Aegon het product Zorgsparen, dat in maart 2012 werd geïntroduceerd. Daarbij is men niet over één nacht ijs gegaan zo valt te lezen in het jaarverslag van Menzis.

Menzis ging met Zorgsparen niet over één nacht ijs

Met Zorgsparen kunnen verzekerden van Menzis met een Aegon E-rekening online sparen voor de zorg die zij op hun oude dag nodig hebben. Dan gaat het met name om hun wens om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, voorzien van zorg en ondersteuning. De Raad van Commissarissen heeft er bij de Raad van Bestuur vorig jaar op aangedrongen duidelijk te communiceren over de verwachtingen die de klant bij Zorgsparen mag hebben, zo valt te lezen in het jaarverslag. De RvC stond er ook op om vóór de definitieve lancering van het product inzicht in te krijgen in alle risico’s van het product.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.