nieuws

Menzis beloont deskundigheid verpleegkundigen

Archief

Zorgverzekeraar Menzis stelt in zijn inkoopbeleid voor 2013 verpleeg- en verzorgingstehuizen een beloning in het vooruitzicht als zij werken met personeel dat is geregistreerd in het Kwaliteitsregister V&V (verpleegkundigen en verzorgenden). Menzis biedt de instellingen een opslag van 1% als minstens 40% van hun verpleegkundigen en verzorgenden in het register staat.

Menzis beloont deskundigheid verpleegkundigen

Vorig jaar begon Menzis bij de inkoop voor 2012 met het belonen van zorgaanbieders die investeren in de deskundigheid van hun medewerkers. Daarbij werd toen een opslag van 0,5% bij 30% inschrijvingen gehanteerd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.