nieuws

Jurisprudentie zorgverzekeringswet op LinkedIn

Archief

Adviseurs die op de hoogte willen blijven van jurisprudentie op het gebied van de zorgverzekeringswet (zvw) kunnen hiervoor terecht op de besloten informatie- en discussiegroep van de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ) op LinkedIn.

Jurisprudentie zorgverzekeringswet op LinkedIn

Het gaat om uitspraken van de SKGZ, de burgerlijke rechter, het Europese Hof en de Centrale Raad van Beroep. De jurisprudentie verzamelt SKGZ op het kennisplein ziektekostenverzekeringen; www.kpzv.nl. “Die informatie hebben we voor onszelf nodig, maar we kunnen daar ook zorgverzekeraars en andere belangstellenden mee bedienen”, zegt Kees van Kranenburg, directeur SKGZ. Een andere belangrijke functie van de LinkedIngroep is dat mensen die zich bezighouden met klachten en geschillen over de zvw elkaar vinden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.