nieuws

Interpolis stimuleert doe-het-zelven

Archief

Interpolis en Rabobank bieden houders van een ZekerVanJeZaak-polis de mogelijkheid om online hun verzekeringsgegevens aan te passen. Hulp van een adviseur is hiervoor niet langer nodig. Als de klant er niet uitkomt, kan hij alsnog een Rabobank-adviseur inschakelen.

Interpolis stimuleert doe-het-zelven

De eerste groep zakelijke klanten heeft deze week een uitnodiging gekregen om gegevens van de polis te controleren en eventueel aan te passen. Het kan hierbij gaan om omzetgegevens, maar bijvoorbeeld ook om de waarde van gebouwen en het aantal medewerkers. Volgens Interpolis komt de ontwikkeling van de online tool "tegemoet aan de behoefte van de klant om steeds meer zelf te doen".

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.