nieuws

HypotheekCompany komt met abonnementenservice

Archief

HypotheekCompany gaat de circa honderd deelnemers binnenkort de mogelijkheid bieden om geheel of gedeeltelijk over te gaan op een abonnementensysteem. Voor de uitvoering en implementatie werkt de adviesketen samen met Factua.

HypotheekCompany komt met abonnementenservice

"Onze deelnemers willen consumenten de mogelijkheid bieden om met nettoproducten en een abonnement te werken", zegt directeur Christian Dijkhof. "Ook, of misschien wel juist, in het segement van de particuliere (schade)verzekeringen." Hij spreekt verder van een bijzondere invalshoek en een unieke propositie. "Zo bieden we onze kantoren een kant-en-klaar format voor abonnementen binnen hun bedrijf. De abonnementenformules zijn tot nu toe allemaal op producten gebaseerd: hypotheken, pensioenen of schadeverzekeringen. Dat gaan wij anders doen. Wij denken dat het juist nu relevant is om niet meer op productbasis te werken."
De nieuwe service wordt op 13 september gepresenteerd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.