nieuws

Gratis administratiepakket voor tussenpersonen

Archief

De Zwolse incassodienstverlener Fixed Financials (FixFin) komt met een gratis software- en administratiepakket voor het assurantie-intermediair. Het pakket genereert automatisch in de huisstijl van de aangesloten intermediairs zaken als service-abonnementen, facturen, incassovereenkomsten en dienstverleningsdocumenten. De eerste pakketten worden de komende weken tijdens demo-bijeenkomsten aan adviseurs uitgereikt.

Gratis administratiepakket voor tussenpersonen

FixFin komt volgens commercieel directeur Mark van Dijk met dit initiatief omdat hij 'gelooft in de veranderende markt'. "In andere sectoren zijn al jaren goede ervaringen opgedaan met fee based beloning. Het wordt tijd dat er ook partijen in de financiële dienstverlening opstaan die het voor adviseurs makkelijker maken om op een andere manier geld te verdienen." De verdiensten voor zijn bedrijf schuilen in de afhandeling van de incasso's die Fixed Financials namens het intermediair verzorgt. Het tarief voor een incasso van abonnementskosten  bedraagt € 1. Incasso van een losse factuur kost € 4.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.