nieuws

Frank Fransen in directie van Monuta

Archief

Met ingang van 1 juli treedt Frank Fransen toe tot het directieteam van Monuta. Hij is nu nog manager Marketing & Communicatie en betrokken bij de ontwikkeling van het directe distributiekanaal de uitvaartverzekeraar. Vanaf juli wordt hij als directeur verantwoordelijk voor de nieuwe divisie Marketing & Sales. Binnen deze divisie vallen alle marketing- en verkoopactiviteiten ten behoeve van zowel uitvaart als verzekeringen.

Frank Fransen in directie van Monuta

Met de benoeming van Fransen is het directieteam van Monuta bijna weer op volle sterkte. Monuta heeft dan drie directeuren die ieder verantwoordelijk zijn voor een eigen divisie. René Collé leidt Financiën & Services, Ton Klinkers is verantwoordelijk voor Lokale Uitvaartzorg & Relatiebeheer en Frank Fransen, zoals gezegd, voor Marketing & Sales. De positie van directievoorzitter kwam in maart vacant na het vertrek van Jeanine Helthuis, wier taken ad-interim zijn overgedragen aan René Collé en gedelegeerd commissaris Gert-Hein de Heer. Vóór einde 2012 zal de positie van directievoorzitter definitief zijn ingevuld, verwacht Monuta.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.