nieuws

Financiële projectmanager in Belgische handen

Archief

Projectmanagementorganisatie ProDone wordt overgenomen door haar Belgische branchegenoot Projective. Beide organisaties zijn actief in de dienstverlening en begeleiden onder meer banken, verzekeraars en kapitaalmarkten bij de invoering van programma’s voor kostenbeheersing en risicomanagement. Door de overname ontstaat een bedrijf met 60 werknemers en vestigingen in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Financiële projectmanager in Belgische handen

Projective is bezig met een groeistrategie om zo snel mogelijk in alle belangrijke Europese financiële markten aanwezig te zijn en is daarom ook op zoek naar acquisitiemogelijkheden in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf wil in Europa de autoriteit worden op het gebied van programma- en projectmanagement binnen de financiële sector. In 2011 behaalde Projective een omzet van € 9 mln. Voor dit jaar verwacht het een geconsolideerde omzet van € 12 mln.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.