nieuws

Daling huizenprijzen versneld

Archief

De gemiddelde prijs voor een koopwoning is in mei met 5,5 % gedaald ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder. De daling is daarmee sterker dan in maart en april toen de prijzen respectievelijk 4,7 en 5,2 % lager lagen dan in dezelfde periode in 2011. Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Daling huizenprijzen versneld

Net als in de voorgaande maanden daalden de prijzen in mei in alle provincies en was de prijsdaling bij alle woningtypen te zien. Eerder deze week bleek uit cijfers van het Kadaster wel dat er vorige maand wel meer (+ 3%) huizen waren verkocht dan in mei 2011.   

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.