nieuws

Catlin opent kantoor in Nederland

Archief

Catlin Group Limited heeft een kantoor geopend in het WTC in Rotterdam. Catlin is een internationale underwriter van verzekeringen en herverzekeringen, die in meer dan 30 sectoren actief is. De Europese tak heeft kantoren in negen landen: Oostenrijk, België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Italië, Noorwegen, Spanje en Zwitserland.

Catlin opent kantoor in Nederland

Vier bekende gezichten in de co-assurantiemarkt, Bart Breuk, Remco Smaling, Jan Peter Sluys en Carie van Tetterode, gaan dit kantoor vorm en gezicht geven. Zij zullen zich met name op de branches CAR en aansprakelijkheid richten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.