nieuws

App Delta Lloyd wijst ondernemers op risico’s

Archief

Delta Lloyd heeft een gratis app ontworpen voor de zakelijke doelgroep. Met de Now App Zakelijk kunnen ondernemers kijken of ze hun verzekeringen slimmer kunnen regelen en eventueel kunnen besparen. Vorig jaar introduceerde Delta Lloyd deze app voor particulieren.

App Delta Lloyd wijst ondernemers op risico’s

De Now App Zakelijk bevat ruim honderd kritische vragen en antwoorden over pensioen, arbeidsongeschiktheid, ziekte en verzuim en schadeverzekeringen. De app heeft ook een risicoscan waarmee bedrijven risico's kunnen inschatten. Daarnaast legt de applicatie ook moeilijke financiële termen uit. "Met de Now App ondersteunen we zowel de ondernemer als de adviseur", stelt marketingdirecteur Harry van der Zwan. "De app bevat geen algemene vragen over producten, maar kritische vragen of het beter, goedkoper of flexibeler kan."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.