nieuws

Reisadvies Europ Assistance voor EK-gangers

Archief

Verzekeraar en pechhulpverlener Europ Assistance komt met een reisadvies voor de naar verwachting duizenden Nederlanders die over een paar weken richting Polen en de Oekraïne reizen voor het EK-voetbal. Met een goede voorbereiding op de lokale regels en gebruiken kunnen de voetballiefhebbers volgens Europ Assistance onnodige calamiteiten voorkomen.

Reisadvies Europ Assistance voor EK-gangers

De pechhulpverlener raadt automobilisten aan zo veel mogelijk gebruik te maken van routes die door het ministerie van Buitenlandse Zaken worden geadviseerd omdat het wegennet doorgaans van slechte kwaliteit is. Verzekerden van Europ Assistance kunnen bij pech gebruik maken van huurauto's die op twee verschillende locaties in Polen staan. Daarnaast heeft de verzekeraar tijdens het EK een arts voor medische bijstand ter plaatse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.