nieuws

Pensioeninformatie voor consumenten onder één dak

Archief

Het beheer van de webiste pensioenkijker.nl  is per 1 mei ondergebracht bij de Stichting Pensioenregister, tevens beheerder van www.mijnpensioenoverzicht.nl . Consumenten zouden zo makkelijker moeten kunnen zien welke gebeurtenissen invloed hebben op hun eigen pensioen.

Pensioeninformatie voor consumenten onder één dak

Sinds 2004 wordt door de Stichting Pensioenkijker.nl laagdrempelige informatie over pensioen verstrekt. Dat gebeurt via de website www.pensioenkijker.nl en via brochures. Door het beheer van beide sites onder te brengen in één organisatie kan beter worden ingespeeld op de behoefte van de consument. "Dat is wat de klant wil: één loket en geen eindeloos gezoek", aldus Elske ter Veld, voorzitter van Pensioenkijker.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.