nieuws

ONVZ berekent voor consumenten ‘lijfstijl-score’

Archief

Zorgverzekeraar ONVZ lanceert een online ‘LijfStijl-test’ voor consumenten. Die krijgen vragen voorgelegd over onder andere hun BMI, hartslag, vetpercentage, beweging en andere leefgewoonten. Uit deze vragen volgt een rapportcijfer: de LijfStijl-score.

ONVZ berekent voor consumenten ‘lijfstijl-score’

De test maakt deel uit van de nieuwe ONVZ-campagne 'LijfStijl', waarvan de aftrap plaatsvond tijdens de Libelle Zomerweek. Consumenten kunnen de LijfStijl-score delen op hun Facebook-pagina en vrienden uitdagen om hun eigen LijfStijl-score te ontdekken. Op de Facebookpagina van ONVZ geeft een zorgteam vervolgens tips over hoe je gezond kunt leven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.