nieuws

Kamphuis volgt Bullens op bij FOV

Archief

Toon Bullens heeft na ruim elf jaar de voorzittershamer neergelegd van de Federatie van Onderlinge Verzekeringsmaatschappijen (FOV). Tijdens de algemene ledenvergadering die vrijdag in Amerongen werd gehouden nam Bullens (links) afscheid en werd Rob Kamphuis tot zijn opvolger benoemd. Kamphuis was tot vijf jaar geleden jarenlang directievoorzitter van Unigarant.

Kamphuis volgt Bullens op bij FOV

Bij zijn afscheid is Bullens benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Deze koninklijke onderscheiding kwam hem niet alleen toe wegens het voorzitterschap van de FOV maar ook vanwege zijn verdiensten op het gebied van micro- en andersoortige verzekeringen in ontwikkelingslanden. Bullens ontving de onderscheiding uit handen van de burgemeester van zijn woonplaats Oisterwijk.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.