nieuws

Hoge Dennen koopt financiële detacheerder

Archief

Investeringmaatschappij De Hoge Dennen Capital neemt een meerderheidsbelang (51%) in de financieel detacheerder Talent&Pro Groep. De overige aandelen blijven in handen van het huidige management van de detacheerder. Met de verkoop van het meerderheidsbelang krijgt Talent&Pro meer financiële slagkracht om verder te groeien in de financiële sector.

Hoge Dennen koopt financiële detacheerder

Talent&Pro, gevestigd in Leusden, detacheert op dit moment meer dan 400 mensen in de bank- verzekerings-, pensioen- en actuariële sector. De Hoge Dennen is de zelfstandig opererende investeringsmaatschappij van de familie De Rijcke, bekend als voormalige eigenaren van Groenwoudt Supermarkten en Kruidvat Drogisterijen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.