nieuws

Geldloket gaat doorverwijzen naar FFP’ers

Archief

De twee nieuwe geldloketten in Amersfoort en Den Bosch zullen consumenten onder andere doorverwijzen naar gecertificeerd financieel planners van de FFP. Dat heeft de Vereniging FFP afgesproken met het platform Wijzer in Geldzaken.

Geldloket gaat doorverwijzen naar FFP’ers

De FFP werkt mee aan de pilot en heeft afspraken gemaakt over de doorverwijzing van consumenten naar financieel adviseurs. "Consumenten met financiële adviesvragen over hypotheken, pensioenen, verzekeringen of algemene geldzaken worden doorverwezen naar onder andere gecertificeerd financieel planners van de FFP in de regio’s Amersfoort en Den Bosch, die zich voor deze pilot hebben opgegeven."

Medewerkers van het geldloket zullen bij doorverwijzing van consumenten duidelijk communiceren dat het advies van een gecertificeerd financieel planner betaald moet worden, aldus de FFP. "In de scripts en protocollen van de medewerkers is helder en duidelijk vastgelegd dat financieel advies niet gratis is en dat door de financieel planner diverse beloningsmodellen kunnen worden gehanteerd."

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.