nieuws

Florius verlaagt risicopremie

Archief

Florius heeft de premie voor de overlijdensrisicoverzekering verlaagd.

 

De daling geldt voor alle nieuw gesloten polissen; voor mannen en vrouwen tussen 20 en 40 jaar, de belangrijkste doelgroep, gaat de premie het meest omlaag: zij betalen tot ruim 25% minder dan voorheen.

 

Het digitale aanvraagproces voor de adviseur is vereenvoudigd. "Daarnaast hebben wij het medisch traject vereenvoudigd, door efficiëntere vragen te stellen en de keuringsgrenzen te verruimen." De gezondheidsverklaring kon al online door de aanvrager worden ingevuld." De polisvoorwaarden zijn herschreven in eenvoudige taal. "Daarmee geven wij concreet invulling aan de behoeften van (potentiële) klanten om beter te begrijpen wat hij of zij sluit."

 

Risicodrager voor de risicopolis van Florius is ABN Amro Verzekeringen.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.