nieuws

Florius claimt boetevrije primeur

Archief

Florius zegt de eerste hypotheekverstrekker te zijn die geen boete meer berekent als de klant uit eigen middelen extra aflost op de hypotheekschuld. De ABN Amro-dochter wijst met een paginagrote advertentie in de zaterdageditie van De Telegraaf op die primeur. Het boetevrije tijdperk gaat op 4 juni 2012 in.

Florius claimt boetevrije primeur

"Boete als je extra op je hypotheek wilt aflossen?", zo vraagt Florius in de krantenadvertentie. "Dat is niet meer van deze tijd", vervolgt de geldverstrekker. "Daarom gaan we het anders doen bij Florius. Totaal anders." Florius zal vanaf 4 juni geen boeterente meer in rekening brengen bij extra aflossingen op de hypotheek.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.