nieuws

De Vogel koopt Buth-portefeuille

Archief

Adviesgroep De Vogel uit Middelharnis heeft de portefeuille van plaatsgenoot Assurantiekantoor G. Buth overgenomen. De verkopende broers Arie en Martin Buth blijven met hun administratiekantoor Buth loon- en bedrijfsadministraties en belastingaangiften verzorgen en fiscaal advies geven.

De Vogel koopt Buth-portefeuille

De verzekeringsportefeuille telt 400 klanten en is goed voor circa € 50.000 provisie. "Van de klanten is 85% gevestigd in ons werkgebied Goeree-Overflakkee. Er komt geen personeel mee van het kantoor Buth", aldus Jan Peter Robijn en Leon van den Nieuwendijk, directeur-eigenaren van De Vogel. Het bedrijf heeft 25 medewerkers en heeft ook een kantoor in Ouddorp; in totaal worden 40.000 polissen beheerd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.