nieuws

DAK gaat samenwerken met Markel

Archief

Intermediairscollectief DAK heeft een samenwerkingsverband gesloten met verzekeraar Markel International Nederland. Markel biedt technische verzekeringen en bestuurders-, beroeps-, en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen voor de zakelijke markt. Met de toevoeging van Markel ontsluit DAK inmiddels 125 maatschappijen voor ongeveer 1.500 leden.

DAK gaat samenwerken met Markel

De Nederlandse tak van het Britse Markel International is sinds oktober vorig jaar met 21 man actief in Nederland. Het bedrijf verwacht haar productenaanbod in de toekomst uit te breiden, bijvoorbeeld met verzekeringen voor de sectoren maritiem en energie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.