nieuws

Zurich naar Schadegarant

Archief

Zurich Schade treedt op 1 mei toe tot Schadegarant en gaat dan gebruikmaken van het netwerk van Schadegarant-herstelbedrijven.

 

De belangen van Zurich Schade worden in Nederland behartigd door Turien & Co Assuradeuren, dat het eigen netwerk van autoschadeherstelbedrijven, waarmee men tot op heden werkte, gaat ontmantelen.

 

"Door een samenwerking met Schadegarant aan te gaan, kunnen wij een efficiëntere en eenduidigere afhandeling voor de schadeherstellers realiseren en een betere schadelastbeheersing", meldt Turien. Zurich ziet voordelen in de hernieuwde samenwerking met Schadegarant vanwege het omvangrijke netwerk auto(schadeherstel)-bedrijven, het schadeafwikkelingsplatform eXchange en de statistische en technische schadefilters eXpect en eXpectech. Ook de gebundelde kennis van de schademarkt met de mogelijkheden die dit biedt om het afwikkelingsproces efficiënter te laten verlopen en de schadelast te verlagen, worden door Zurich positief beoordeeld.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.