nieuws

Turien stopt atp-incasso zorgpolis

Archief

Adviseurs met een agentschap bij Turien & Co Assuradeuren kunnen vanaf 1 juli 2012 niet langer zelf de zorgpremies voor hun collectieve en individuele verzekerden incasseren. Turien zet alle polissen, met uitzondering van producten waar jaarbetaling op van toepassing is, automatisch om naar maatschappij-incasso.

Turien stopt atp-incasso zorgpolis

De aanpassing is volgens Turien noodzakelijk geworden door de verscherpte regelgeving omtrent wanbetaling en de dossiervorming voor eventuele overdracht naar het College voor zorgverzekeringen (CVZ). Deze wijziging geldt alleen voor zorgverzekeringen en niet voor de andere verzekeringen in de portefeuille bij Turien & Co. Turien stuurt vanaf 24 april alle verzekerden die hun premie rechtstreeks aan een adviseur betalen een brief inclusief machtigingskaart. Adviseurs die deze brief ook willen ontvangen, kunnen hiervoor contact opnemen met de afdeling Business Zorg van Turien.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.