nieuws

Nog weinig animo voor Financialsbeoordeeld.nl

Archief

Enkele maanden na de introductie van de website Financialsbeoordeeld.nl hebben intermediairbedrijven iets meer dan 250 beoordelingen gegeven over de prestaties en klantvriendelijkheid van verzekeraars en geldverstrekkers. “Nog onvoldoende om van een evenwichtig beeld te kunnen spreken”, concludeert initiatiefnemer Dossiernet zelf.

Nog weinig animo voor Financialsbeoordeeld.nl

De wel geplaatste reviews laten grote verschillen zien. Zo moet zorgverzekeraar Menzis het met een 2,9 doen, wordt Conservatrix met een 9,0 beoordeeld, maar hebben vele verzekeraars nog geen enkele beoordeling op hun naam staan. Bij de geldverstrekkers moeten Delta Lloyd en Direktbank het met een magere 4,9 doen; onduidelijk is hoeveel reviews hieraan ten grondslag liggen. "Opmerkelijk is dat van verschillende verzekeraars de snelheid van schadeafwikkelen als 'matig' tot zelfs soms 'ondermaats' wordt beoordeeld", zo constateert Rien Eyzenga namens Dossiernet.

Omdat het geven van een cijfer niet altijd voldoende is om een mening goed weer te geven, heeft Dossiernet een tekstveld voor toelichtingen aan de reviews toegevoegd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.