nieuws

NN verhoogt acceptatieleeftijd aov naar 59

Archief

Om ook 55-plussers de mogelijkheid te bieden een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) af te sluiten, verhoogt Nationale Nederlanden de maximum acceptatieleeftijd naar 59 jaar. Deze verhoging geldt voor alle beroepen, dus ook de fysiek zwaardere beroepen. De minimum looptijd is 5 jaar.

NN verhoogt acceptatieleeftijd aov naar 59

Met het verhogen van de acceptatiegrens vergroot NN de toegankelijkheid van de aov en geeft 55-plussers een extra mogelijkheid om zelfstandig verder te gaan. Volgens NN geen overbodige luxe, zelfstandigen starten op steeds latere leeftijd  en willen ook langer actief zijn. Daarnaast is langer doorwerken een belangrijk instrument om de kosten van vergrijzing op te vangen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.