nieuws

Nieuw marketingbureau onder label Financieel Marketeers

Archief

Onder de naam De Financieel Marketeers is een nieuw bureau gestart dat zich richt op marketing en communicatiediensten voor financiële dienstverleners. Het bedrijf komt voort uit de verzelfstandiging van de marketingactiviteiten van FDC Lancyr.

Nieuw marketingbureau onder label Financieel Marketeers

De leiding is in handen van Michiel Schoonhoven, voormalig marketingmanager van FDC Lancyr. "Voor het ondersteunen van de opbouw van duurzame klantrelaties ontwikkelt De Financieel Marketeers een compleet dienstenpakket, zoals markt- en doelgroepanalyses, marketingstrategie, crm, social business en volledig gepersonaliseerde (zorgplicht)communicatieprogramma's", zo luidt de propositie.
De Financieel Marketeers trachten zichzelf op de kaart te zetten met de 'Maand van de Financiën'. In samenwerking met de Stichting Persoonlijke Financiën worden in april initiatieven ontplooid om de consument bewuster om te laten gaan met zijn financiën en deze te helpen bij het scheppen van orde in zijn financiële huishouding. Het thema is dit jaar 'de grote financiële schoonmaak'.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.