nieuws

Meldpunt regelzucht VEH

Archief

Vereniging Eigen Huis lanceert een ledenmeldpunt om voorbeelden van regelzucht waar woningeigenaren tegenaan lopen te verzamelen. Het meldpunt is de gehele maand april geopend. VEH analyseert de meldingen en zal de resultaten overhandigen aan de politiek.

Meldpunt regelzucht VEH

Met dit initiatief wil VEH het kabinet helpen in haar streven naar het verminderen van de regeldruk. "Waarom moet iemand voor een kleine verbouwing eindeloos langs loketten , terwijl een grotere verbouwing vergunningvrij is? En waarom moet iemand jaar in, jaar uit, hetzelfde bezwaar maken tegen een terugkerende te hoge WOZ beschikking omdat de gemeente een eerder toegekende verlaging niet verwerkt? En bijna iedereen die een verbouwing achter de rug heeft kent wel voorbeelden van onnodig zware indieningsvereisten voor kleine bouwaanvragen."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.