nieuws

Herenvest draagt particulieren over aan FDC Amsterdam

Archief

De Amsterdamse vestiging van FDC Financieel Planners & Adviseurs heeft het particuliere klantenbestand van de Herenvest Groep in Haarlem overgenomen. Het gaat om zo’n 5.000 klanten. Het aantal particuliere relaties van FDC groeit hiermee naar 7.000.

Herenvest draagt particulieren over aan FDC Amsterdam

FDC neemt tevens drie adviseurs van Herenvest over, waar nu nog 25 mensen werkzaam blijven. Het Haarlemse intermediairbedrijf, dat zijn omzet vorig jaar stabiel hield op ruim € 3 mln, zegt zijn dienstverlening volledig te willen richten op de zakelijke markt.
FDC heeft na de overname een nieuwe locatie aan de Dreef in Haarlem betrokken; het kantoor in Amsterdam blijft als bijlocatie open. De zeven medewerkers gaan de 5.000 Herenvest-relaties bedienen volgens het bij FDC al langer in gebruik zijnde systeem van serviceabonnementen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.