nieuws

Financieel College houdt WFT PE Summerschool

Archief

Opleidingsinstituut Financieel College zal ook deze zomer een WFT PE Summerschool houden. Op 19 en 20 juli kan de financieel dienstverlener in Hotel De Mallejan in Vierhouten (foto)  het gehele WFT- PE-traject afleggen zodat zijn kennis weer up-tot-date is en hij voldoet aan de wettelijke vereisten, aldus Financieel College.

Financieel College houdt WFT PE Summerschool

Het programma omvat de modules: Basis, Schade, Leven, Consumptief Krediet en Hypothecair Krediet. Leven en Hypothecair Krediet inclusief Beleggen. Schade en Leven zijn ook bestemd voor A-gediplomeerden. Het programma wordt gecombineerd met het PE SEH programma 2012. Meer informatie op de website van het Financieel College.

 

 

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.