nieuws

Factua: ‘Gemiddeld serviceabonnement € 28,95 per maand’

Archief

Incasso- en facturatiespecialist Factua in Dordrecht heeft op basis van de 176 bij dit bedrijf aangesloten intermediairs berekend dat de gemiddelde prijs voor een serviceabonnement op dit moment € 28,95 per maand bedraagt. Dit bedrag is weer een gemiddelde van leven-, hypotheek- en zakelijke abonnementen (€ 40,57) en schadeabonnementen (€ 22,26).

Factua: ‘Gemiddeld serviceabonnement € 28,95 per maand’

Udo Koerselman van Factua zegt verrast te zijn over de hoogte van met name het schadeabonnement. "Iedereen in de financiële sector ging hier uit van een bedrag tussen de € 12,50 en de € 17,50. Dit blijkt echter fors hoger te zijn."
 Factua, ontstaan uit de CAK Groep, behartigt op dit moment de facturatie voor meer dan 200 advieskantoren. Daarvan zijn er 176 actief met abonnementen (in totaal 21.000).
"Per maand sluiten zich 30 tot 35 nieuwe kantoren bij ons aan", zegt Koerselman. "Onze doelstelling is om eind 2014 minimaal 1.500 aangesloten kantoren te hebben."  

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.