nieuws

De Keyzer en Van der Poel starten volmachtbedrijf Trinitum

Archief

De Keyzer Zekerheid in Breda en Van der Poel Advies in Zoeterwoude hebben hun volmachtactiviteiten samengevoegd in een nieuw volmachtbedrijf onder de naam Trinitum. “Door samenvoeging willen wij schaalgrootte creëren en een gezamenlijk kostenvoordeel”, zegt directeur Wim Zwartkruis van Van der Poel (foto). De adviesbedrijven zullen verder onder hun eigen naam blijven opereren.

De Keyzer en Van der Poel starten volmachtbedrijf Trinitum

De nieuwe volmachtcombinatie staat open voor nieuwe partners, hoewel het uitdrukkelijk niet de bedoeling is om een serviceprovider te worden, aldus Zwartkruis. "Wij denken aan een volmachtcombinatie van totaal vijf of zes bedrijven."
De samengevoegde premie van de intermediairbedrijven ligt rond de € 8 mln. De Keyzer had begin vorig jaar een omzet van de € 3 mln en een klantenbestand van circa 9.000 en Van der Poel een omzet van € 2 mln en 6.000 relaties.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.