nieuws

Boogaard gaat markt bewerken met volmacht China Taiping

Archief

Boogaard Assurantiën heeft een volmacht ontvangen van China Taiping, een verzekeraar die sinds 1983 actief is op Engelse markt. “Via die volmacht denken wij ons marktaandeel bij de Chinese bedrijven in Nederland nog flink te kunnen uitbreiden”, zegt directeur Peter van Wassem. Boogaard heeft op dit moment in Nederland circa tweehonderd Chinese bedrijven verzekerd met een totaal premievolume van € 450.000.

Boogaard gaat markt bewerken met volmacht China Taiping

"Daarbij moet je niet meer alleen denken aan horecabedrijven", zegt Van Wassem. De tweede en derde generatie Chinezen hebben vaak voor andere beroepen gekozen en zijn bezig zich te vestigen als bijvoorbeeld arts of fysiotherapeut. Daarnaast is im- en export sterk in ontwikkeling en zijn we bezig  een maatproduct te maken voor een staalfabriek die bezig is een vestiging in China te starten."

Boogaard bewerkt de Chinese markt vanuit de vestiging in Amersfoort. Onder leiding van mevrouw Choi Ha Burgers opereren daar twee adviseurs, Mike Luong en Chi-Heng Lau, voor de Chinese bedrijven in Nederland. De bedoeling is dit team nog uit te breiden. 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.