nieuws

Berkelstaete biedt ook steun bij serviceabonnement

Archief

Berkelstaete, de aan intermediairbedrijf Thoma gelieerde serviceprovider, biedt kantoren nu ook ondersteuning bij het werken met serviceabonnementen. Subagenten kunnen zulke abonnementen en andere overeenkomsten koppelen aan een tijdregistratie, om zodoende de inspanningen te meten en direct te laten factureren.

Berkelstaete biedt ook steun bij serviceabonnement

"Hierdoor kunnen onderbemiddelaars ervoor kiezen om (gedeeltelijk) provisieloos te werken", zegt volmachtmanager Richard van Gelder. De abonnementen en overeenkomsten worden ook geregistreerd in de online polismap, waarmee de klant inzicht heeft in de dienstverlening.
Berkelstaete Assuradeuren voert een jaar na de start voor bijna vijftien kantoren de volledige administratie uit, zoals prolongatie, schadeafwikkeling, debiteurenbeheer en postverwerking. De Thoma-dochter ambieert meer dan dertig aangesloten bedrijven, liefst kantoren in de regio Gelderland en Overijssel.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.