nieuws

BAV-portefeuille ASR naar Chubb

Archief

ASR Verzekeringen is een samenwerking gestart met Chubb. In dat kader wordt de beroepsaansprakelijkheidsportefeuille van ASR per 1 juli door Chubb overgenomen.

BAV-portefeuille ASR naar Chubb

Het bedrijf is gespecialiseerd in beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid. "Ook bieden wij oplossingen voor klanten met internationale risico's", zegt Barry Schütte, manager van Chubb Pro, de specialistische afdeling voor beroepsaansprakelijkheid. Voor ASR-tussenpersonen is een extranet ontwikkeld waarop zij rechtstreeks aanvragen voor beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid kunnen indienen.
Volgens Schütte wordt de omvang van de Chübb-portefeuille met de overname "aanzienlijk vergroot". "Daarnaast zullen wij ons nog intensiever gaan richten op de meer traditionele beroepsgroepen met een behoefte aan gespecialiseerde producten op het gebied van beroepsaansprakelijkheid, zoals advocaten, accountants en architecten."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.