nieuws

Aviva ontslaat per ongeluk 1.300 mensen via e-mail

Archief

Op de burelen van de Britse verzekeraar Aviva brak deze week grote paniek uit door een interne blunder. De verzekeraar stuurde 1.300 medewerkers een e-mail, waarin zij te horen kregen dat hun tijd bij de werkgever erop zat. De ontslagmededeling had echter maar naar één individu gestuurd moeten worden.

Aviva ontslaat per ongeluk 1.300 mensen via e-mail

Aviva heeft z'n personeel excuses aangeboden voor de pijnlijke misser. De tekst van de e-mail luidde onder meer: "Ik herinner u aan de contractuele verplichtingen die u hebt jegens het bedrijf dat u gaat verlaten. (…) Ik gebruik deze gelegenheid om u te danken en al het beste te wensen voor de toekomst."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.