nieuws

AnsvarIdéa bundelt administratiesystemen

Archief

Intermediairverzekeraar AnsvarIdéa gaat zijn polis-, schade- en financiële administratie geheel onderbrengen in Level-7 van softwareleverancier CCS. Daarnaast wordt een uitgebreider en modern extranet voor de bij de maatschappij aangesloten intermediairs geïntroduceerd.

AnsvarIdéa bundelt administratiesystemen

Door de overnames van Neerlandia van 1880 (in 2010) en Wederkerige 1820 (in 2011) had AnsvarIdéa drie verschillende verzekeringsadministratiesystemen in huis. Volgens Ko Bertelkamp, directeur van AnsvarIdéa, geen werkbare situatie: "Om onze kwaliteit aan klanten en intermediair te kunnen waarborgen, is het noodzakelijk om met één systeem te werken voor de complete verzekeringsadministratie." De oplevering van de eerste fase staat gepland voor begin 2013.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.