nieuws

Alleen nettoproducten bij Florius

Archief

Florius sluit sinds deze week geen producten meer met provisie. Om het nettotijdeperk in te luiden, is de hypotheekrente iets verlaagd. De ABN Amro-dochter verstrekte al 90% van alle hypotheken zonder afsluit- en doorloopprovisie.

De afschaffing van provisie geldt niet alleen voor hypotheken, maar ook voor de overlijdensrisicoverzekering en de schadeverzekering Eerste Hulp bij Tegenslagen."Wij maken een gebaar door de rente van 1 t/m 30 jaar nu met 0,05% te verlagen", aldus Florius. Sinds 2009 bood Florius alle producten ook zonder provisie aan; onlangs meldde de AFM na onderzoek dat nu 70% van alle nieuwe hypotheken provisieloos worden gesloten. Achmea-dochter Woonfonds is overigens in 2010 al gestopt met het aanbieden van provisiedragende producten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.