nieuws

Zembla richt pijlen op VerzuimReductie

Archief

Onder de titel ‘De verzuimpolitie’ besteedt Zembla vanavond aandacht aan de werkwijze van VerzuimReductie in Hengelo, volgens de actualiteitenrubriek het grootste commerciële verzuimbedrijf van Nederland.

Bedrijfsartsen en arborecht-deskundigen maken zich volgens Zembla zorgen over een 'wildgroei' van commerciële verzuimbedrijven, waar managers zonder medische achtergrond bepalen of zieke werknemers terug de werkvloer op kunnen. Ondertussen zou de afstand tot een echte bedrijfsarts voor werknemers steeds groter worden.
Het programma focust op VerzuimReductie dat naar eigen zeggen de mogelijkheid biedt om kosten van interventies deels te laten vergoeden vanuit het zogenoemde 'ontdubbelen' van interventiekosten bij verzekeraars. "Dit simpelweg vanuit een collectieve zorgverzekering die vanuit u als werkgever wordt aangeboden aan uw medewerkers", luidt het op de website.
'De verzuimpolitie' wordt om 21.20 uur uitgezonden bij de Vara op Nederland 2.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.