nieuws

Van Kuringe sluit zich aan bij Nedasco

Archief

Van Kuringe Adviesgroep, met vijf vestigingen in Zuidoost-Brabant, heeft zich aangesloten bij serviceprovider Nedasco. De keuze van Van Kuringe voor exclusieve samenwerking met Nedasco volgt na een vergelijking van zes serviceproviders. Het extranet van Nedasco heeft uiteindelijk de doorslag gegeven.

Van Kuringe sluit zich aan bij Nedasco

Van Kuringe heeft zich ten doel gesteld om binnen drie jaar een groot deel van de ruim 20.000 relaties tellende assurantieportefeuille via Nedasco te laten lopen. In totaal is deze portefeuille goed voor een jaarlijkse premieomzet van ruim € 20 mln. De adviesgroep heeft zestig medewerkers in dienst, verdeeld over vestigingen in Beek en Donk, Boxtel, Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel.
Volgens Frank van Heertum, medevennoot van Van Kuringe, is de samenwerking met Nedasco noodzakelijk met het oog op de continuïteit van de bedrijfsvoering. "Gelet op alle marktontwikkelingen is het belangrijk toekomstbestendig te zijn. Wij werken nu samen met veertig verzekeraars en evenzoveel extranetten, contactpersonen en werkwijzen. Door in zee te gaan met één serviceprovider met één werkwijze, extranet en wijze van schadeafhandeling maken we een mooie efficiencyslag", aldus Van Heertum.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.