nieuws

Univé breidt e-Support-autopolis uit naar zakelijke rijders

Archief

Univé heeft de vorig jaar voor de particuliere markt geïntroduceerde e-Support autoverzekering uitgebreid naar de zakelijke markt. e-Support, dat werkt met een in de auto ingebouwd elektronisch systeem, waarschuwt bij een ongeval automatisch de alarmcentrale, waardoor hulpdiensten tot 50% sneller ter plaatse zijn.

Univé breidt e-Support-autopolis uit naar zakelijke rijders

Naast directe hulp bij ongevallen, biedt e-Support Zakelijk ondernemers informatie over hun voertuigen. Zo zorgt e-Support er bijvoorbeeld voor dat een gestolen bedrijfswagen snel gelokaliseerd kan worden op basis van de GPS-signalen die het systeem uitzendt. Daarnaast biedt het via een afgeschermde webpagina inzicht in het rijgedrag en worden de gereden kilometers bijgehouden.
"Vanaf volgend jaar wordt de wetgeving rondom kilometerregistratie aangescherpt. Univé wil het registreren van kilometers voor zakelijke doeleinden daarom vereenvoudigen", luidt het. Momenteel wordt voor Univé e-Support klanten een app ontwikkeld waarmee de registratie automatisch verloopt.
e-Support kost € 5 per maand, naast de premie van de Univé Autoverzekering. Het systeem kan in ieder type auto worden ingebouwd door een gespecialiseerde partner van Univé.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.