nieuws

Paymans vertrekt bij HDI-Gerling

Archief

Onno Paymans zal zijn functie als bestuurslid bij HDI-Gerling per 1 april  ‘om persoonlijke redenen’ neerleggen. Het vertrek van Paymans geschiedt op eigen verzoek en ‘in goed onderling overleg’, aldus de gezamenlijke raad van bestuur. Hij heeft echter nog geen nieuwe werkgever.

Paymans vertrekt bij HDI-Gerling

Paymans zal zijn portefeuilles Bestuurdersaansprakelijkheids-, Beroepsaansprakelijkheids- en Crisis Managementverzekeringen overdragen aan Luke Niemans en de portefeuille Transportverzekeringen aan Robbert Duvalois, beide eveneens lid van de raad van bestuur.
Overigens was Paymans het laatste lid van de raad van bestuur van de 'Nassau-bloedgroep' die opstapt bij HDI-Gerling. Eerder vertrokken Elbert-Jan Offreins (naar Markel), Ewoud Bom (naar Eureko) en Dick de Boer, die in november met pensioen ging.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.