nieuws

Filmpremière verzekeraar Centramed

Archief

Morgen gaat in Utrecht de film “Met lood in de schoenen…” in première. De film is een initiatief van Centramed, verzekeraar van medische aansprakelijkheid, en laat het belang zien van persoonlijk contact tussen zorgverlener en patiënt na een medisch incident.

Filmpremière verzekeraar Centramed

In de film vertelt een aantal artsen openhartig over hun eigen ervaringen en de lessen die ze daaruit geleerd hebben. Een waargebeurde casus toont de do's en don'ts in de praktijk. Centramed maakte de film omdat, ondanks de inspanningen en goede wil van veel betrokken partijen, de communicatie na een medisch incident nog altijd voor veel verbetering vatbaar is. De film en bijbehorend trainingsaanbod voor zorginstellingen moeten die praktijk helpen verbeteren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.