nieuws

Diks valt in internetprijzen

Archief

Diks Verzekeringen uit IJsselstein heeft twee Thuiswinkel Awards XS in de wacht gesleept. Het intermediairbedrijf scoorde in de verkiezing voor bedrijven tot € 2 mln omzet het best in de categorieën Vergelijkingssites en Financiële Dienstverleners.

De prijzen zijn uitgereikt door de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards op basis van rapportcijfers die enkele duizenden consumenten in de maand februari hebben gegeven aan hun favoriete webwinkels. Diks bemiddelt sinds 1997 via internet in schadeverzekeringen. De nadruk ligt op auto-, motor-, oldtimer- en brommerverzekeringen. Het bedrijf is de laatste twee jaar gegroeid van 8 naar 35 personeelsleden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.