nieuws

Delta Lloyd komt met nieuwe aanschafwaarderegeling

Archief

Delta Lloyd voert met ingang van 1 april een nieuwe aanschafwaarderegeling in voor tweedehands auto’s die ouder zijn dan een jaar en jonger dan vijf jaar. Klanten met een beperktcasco- of een volledigcascoverzekering krijgen bij totaalverlies binnen drie jaar na aanschaf van hun auto voortaan het volledige aankoopbedrag terug.

Delta Lloyd komt met nieuwe aanschafwaarderegeling

Voor de nieuwe aanschafwaarderegeling betalen klanten geen extra premie.  De nieuwwaarderegeling van Delta Lloyd geldt voortaan voor auto's die op het moment van aanschaf jonger zijn dan een jaar.
Naast de aanpassing van de autoverzekering heeft Delta Lloyd een nieuwe aanvullende module ontwikkeld voor de inboedelverzekering en de combinatieverzekering woonhuis/inboedel. Met de module' Buiten het Huis' zijn de spullen van verzekerden ook buitenshuis verzekerd tegen beschadiging en diefstal. "Dit vult het gat op tussen de combinatie van de inboedelverzekering, met of zonder kostbaarhedenverzekering, en de reisverzekering", aldus Delta Lloyd. De premie voor de 'Buiten het Huis'-module bedraagt € 90.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.