nieuws

De PensioenKaravaan komt eraan

Archief

Van 10 april tot en met 26 april trekt de PensioenKaravaan weer door het land. Op 12 verschillende locaties worden middagsessies georganiseerd om accountants en belastingadviseurs te informeren over de laatste pensioenactualiteiten en -ontwikkelingen in relatie tot hun werkzaamheden.

De PensioenKaravaan komt eraan

Aan bod komen het PensioenAkkoord, V&A Pensioen & Lijfrente, DGA & werknemer en betaalbaarheid werknemerspensioen en Wft en accountant/belastingadviseur pensioenadvies. Organisator van deze 20ste PensioenKaravaan is Akkermans & Partners Pensioen Netwerken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.