nieuws

Adfiz blij met steun voor gelijk speelveld

Archief

Adfiz is verheugd dat een meerderheid van de Tweede Kamer zich aansluit bij het pleidooi van de intermediairvereniging voor gelijke transparantieregels voor directe aanbieders en intermediair. “De politici doen recht aan de doelstelling van het provisieverbod.”

Adfiz blij met steun voor gelijk speelveld

CDA, VVP en PVV gaan donderdag in het Kamerdebat over het provisieverbod voorstellen dat ook direct writers de kosten van advies apart bij de klant in rekening gaan brengen. GroenLinks heeft aangekondigd dat voorstel te steunen. Ze geven daarmee gehoor aan de oproep van Adfiz twee weken geleden om de transparantieregels voor intermediair en aanbieders gelijk te trekken. "De politiek toont hiermee aan scherp te zien dat pas dan een provisieverbod wordt gerealiseerd dat ook werkelijk positief uitwerkt voor de consument. De adviesmarkt waar het klantbelang centraal staat, kan ontstaan", stelt directeur Hanneke Hartman tevreden vast."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.